Skip to main content

Parkering i gjestegarasjen

Vi har i sommer erfart at gjesteparkeringen ofte er full. Sporadisk kontroll og observasjoner indikerer tre mulige årsaker:
  1. "Badegjester" og andre besøkende parkerer ulovlig i vår gjestegarasje. Dette er en enkel og gratis løsning når man skal besøke Drøbak sentrum.

  2. Gjester til beboere benytter ikke parkeringskort (P-kort) som viser hvilken leilighet de besøker - godkjent kort med adresse til beboer er ikke plassert synlig i bilen.

  3. Beboere låner ut sine P-kort til venner og bekjente som skal en tur til Drøbak - dvs. de er ikke reelle gjester til borettslaget.
Uansett årsak, så skaper situasjonen problemer for gjester til våre beboere som ikke finner ledige plasser når de trenger det. Vi vil derfor minne om bestemmelsene i våre parkeringsvedtekter, og oppfordrer alle til å påse at gjester legger P-kort godt synlig i bilen og ikke låner bort P-kort til personer som ikke er reelle gjester til borettslaget. Du kan henvende deg til styret dersom du mangler P-kort.
 
Vi vil igjen starte med kontroll av at parkerte biler i gjestegarasjen har P-kort godt synlig, og syndere vil få en vennlig påminnelse.